ee

Volgers

vrijdag 13 mei 2011

De winkel is open.....

Hierbij even een kort verslagje van onze "feestweek"

Woensdag 11 mei: 

's Avonds word de winkel geopend in het bijzijn van familie, vrienden en collega's. De hele dag lopen we rond met een soort "verjaardagsgevoel", spannend, leuk......


Maar een uur voor aanvangst nemen de zenuwen toch wel toe. Druk met de catering en de laatste puntjes op de i (lees: gordijnen ophangen...) is het dan zover.
Om 17. 00 uur komen de eerste gasten en om 17.30 uur staat het hele erf vol. Even een keer diep zuchten en dan beginnen we aan onze speech. 
We willen toch graag even alle mensen bedanken zonder wie wij dit niet hadden kunnen doen.
Daarna dan natuurlijk het door knippen van het lint, heel veel kussen en cadeautjes, tjonge wat zijn wij verwend..... niet alleen met bloemen, maar ook met zoveel support en complimenten.


Donderdag 12 mei: De eerste winkeldag.....


Wederom een bom-volle winkel, maar nu met klanten!
Voor het eerste werken met de kassa ( hij deed niet altijd wat wij wilden....maar inmiddels hebben we het onder de knie) Vriendin Coby was komen helpen met het koffie schenken (liters...)
Het was gezellig, het was druk.......het kon niet beter!

Allemaal HEEL ERG BEDANKT!

lieve groet, Ingrid en Wendy


14 opmerkingen:

 1. Heel veel succes, zie er goed uit allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzonder moment om je eigen winkel te kunnen/mogen openen.
  Ik wens jullie ontzettend veel succes!

  Lieve Groetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feest en wat een mooi kado kregen jullie daar zeg! Dat quiltje met borduurwerk... prachtig!
  Nou ik wens jullie heel erg veel succes en heel veel plezier in deze nieuwe fase in het leven! (phoe wat een zware woorden, maar het is natuurlijk wel zo hahaha)
  groetjes, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de opening! Het ziet er allemaal prachtig uit. Heel veel succes. Ik geniet in ieder geval al van de christmas fun en de mooie stoffen die jullie erbij gezocht hebben! Groetjes Nardy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er ook zo gezellig uit bij jullie, heel veel sucses met jullie winkel en geniet er van.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat jullie opening zo geslaagd was. Maar ja, jullie shop in Veldhoven zag er al zo geweldig uit. Proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een goed begin is het halve werk. Het ziet er goed uit en wat boften jullie met het weer. Dat maakte het vast extra feestelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heerlijk hè, dat het allemaal zo super is verlopen. Ik heb genoten dat ik er deel van mocht zijn! Geniet nu van je rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat moet dat een heerlijk moment voor jullie geweest zijn! En wat ziet het er gezellig uit allemaal. Ik vind het nog steeds jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik ga het binnenkort goed maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Wendy & Ingrid,

  Harttelijk gefeliciteerd met de opening.
  Wat ziet het er geweldig uit.

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Ingrid en Wendy, héél luid roep ik hier met een glas geheven in m'n hand HIEPERDEPIEPERHOERAAAAA......! Spreek de toost voor jullie uit voor héél veel geluk, succes met de opening van jullie quiltwinkel maar bovenal dat jullie er héél lang van mogen genieten en dat er nog meer bijzondere harten jullie winkel binnen mogen lopen en vooral kopen hahahah...!
  Allerliefste schatten, alle posten bijgelezen met m'n mond hier wijd open zóó gaaf! Maar weet je wat ik nog mis, kan ze maar niet ontdekken... weten jullie het nog niet dan?... De tissueboxen natuurlijk om al het kwijl ervan af te vegen!! Meiden wat een prachtige pijler dit weer en kom zeker spoedig langs om het "live" te bekijken.
  Ontzettende dikke succes zoenen, Cindy xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Meiden van harte gefeliciteerd met jullie winkel. Mijn zus en ik zullen zeker een dagje inplannen om eens bij jullie te komen kijken. De stand in Veldhoven was al zo gezellig en ook het weblog ziet er super uit!! Heel veel succes met jullie plannen en wellicht ooit tot ziens.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met de opening van de winkel! Het ziet er echt geweldig mooi uit.

  Dat het maar alle dagen lekker druk mag zijn met klanten....

  Groetjes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Wendy en Ingrid, van harte gefeliciteerd met de opening van jullie mooie winkel. Ik kom snel eens kijken. Heel veel groeten van Dorien

  BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....