ee

Volgers

donderdag 28 juli 2011

Scandinavian Christmas stof is binnen...

We hebben er lang op moeten wachten......de nieuwe stoffenserrie van Lynette Anderson "Scandinavian Christmas". Maar vanochtend was het dan eindelijk zover, de complete serie kwam binnen!
En het was het wachten waard geweest......hij is zo mooi! De eerste meters vlogen direct al de winkel uit toen de eerste klanten binnen kwamen ( en toen zaten de rollen zelfs nog in het plastic....;-))

Daarna zijn we de hele dag druk geweest om er gelijk Fat 8 pakketjes van te maken, die je nu kunt vinden in de webwinkel.  Ze kosten 14,95 voor 6 Fat 8 lapjes (25x55 cm).

In de winkel is de stof uiteraard ook te verkrijgen al FQ en van de rol.
In de webwinkel gaan we vanaf nu alleen nog maar Fat 8-pakketjes verkopen. Op deze manier hopen we jullie nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Hieronder kun je alvast meegenieten van al het moois!

Taupe 

Rood

Beige


Grijs

3 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig heb ze al in het echt gezien maar.... heb die met paddestoeltje gemist dus... ik kom gauw weer langs!
  Wat was het vandaag gezellig in en om de winkel!
  Een dag met een gouden randje!
  Heb er ook op mijn blog over geschreven!
  groetjes Marijke
  (quiltcrea)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh mooi! Ik kom al helemaal in kerstsfeer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze mooi!!! Jammer dat ik al een paar kerstquilts heb. Eerst maar even wat anders doen. Overigens gaat het lekker met de quilt waarvoor ik vorige week de stof bij jullie kocht. Eerst rij is klaar.
  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....