ee

Volgers

maandag 31 oktober 2011

Overweldigend....

Overweldigend veel reacties hebben we gekregen op onze actie "Roddel-Vrije-Zone"! Heel veel van jullie reageerde via het blog, maar we hebben ook heeeeel veel privé mails ontvangen van mensen die het iniatief supporten en hun eigen pijnlijke ervaringen hebben.

Wel willen we nog even duidelijk maken dat het ons niet alleen gaat om wat er over ons word gezegd, want zoals collega Janine al mooi aangaf, daar krijg je al snel een brede rug voor (helaas) maar dit gaat vooral om het roddelen binnen de quiltwereld in het algemeen. Verhalen die men aan ons meent te moeten vertellen over anderen......., verhalen die ontstaan op een leuk ochtendje Bee, enz. enz.

Mocht jij je blog, winkel, of ruimte ook tot "Roddel-Vrije-Zone" willen uitroepen? Voel je dan vrij om onderstaand logo van ons blog te kopiëren en op je blog te zetten.

Een betere wereld begint bij jezelf, en samen kunnen we echt een verschil maken.Alvast een fijne week, Quiltgroetjes van Ingrid en Wendy

5 opmerkingen:

 1. Ik zocht een symbool van een dikke duim; die vond ik niet. Bij deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie initiatief!
  Heerlijk dat jullie vanaf nu in een roddelvrije winkel kunnen werken. Als ik een keer in de buurt kom, zal ik zeker eens langskomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel navolging gewenst! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ingrid en Wendy

  Ik had dat blog bericht even gemist...roddelen over jullie??!!
  Tja ik ben niet heel erg bekend in de Quilt wereld dus ik kan er niet over mee praten.
  Ik ben meer bekend in de brocante wereld ..en idd daar roddelen collega`s ook heel veel over elkaar!
  ik heb altijd 1 motto , blijf wie je bent , doe waar je goed in ben, dan overleef je alle andere "zwakke schakels" ! en het al oude "al is de leugen( lees roddel) nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel!

  Dames ga gewoon lekker door met jullie mooie winkel!!
  Liefs Peet

  BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....