ee

Volgers

maandag 10 september 2012

Gezellig weekend....Parijs

We hebben weer een druk weekend achter de rug!
Afgelopen zaterdag was Ingrid 25 jaar getrouwd met haar Hans, en daarom heerlijk een dagje met haar gezin uit. Ze hebben genoten die dag...... nogmaals GEFELICITEERD!!

In de winkel was het ondertussen weer gezellig druk, en met de trouwe hulp van Carina en Charlotte  liep alles op rolletjes. Ingrid had op vrijdagavond nog een heerlijke taart voor ons gebakken naar het recept uit de nieuwste Daphne's Diary. Zoals je kunt zien was hij heerlijk......... wat hebben de dames die als eerste langskwamen zitten smullen.


Normaal is het dan zaterdagavond voor ons ook weekend, maar deze keer niet!
Op zondagochtend om 7.30 uur gingen we richting station op weg naar Parijs, waar we de L'aiguille en fete pro beurs gingen bezoeken, om inspiratie op te doen voor de winkel. En dat is zeer goed gelukt!


Naast de beurs was ook de reis een belevenis op zich......


Na even "snel" de Talys te hebben geboekt, hadden we helemaal nooit mee gekregen dat de treinreis "all-inclusive" was......dus dan zit je heel vreemd te kijken als je zomaar een uitgebreid ontbijt krijgt voorgeschoteld, en daar na koffie en thee....en dan weer een snack, en nog weer een snack!!!
En op de terugreis weer een diner, en een snack......en nog weer een snack! 
Wat een verwennerij...


Op deze manier zaten we dus binnen 3 uur ineens midden in Parijs. 
En ook de taxi rit naar het beursgebouw was puur genieten.....zelfs de Eifeltoren kwam nog in het zicht.


Op de terug weg nog even een Frans krantje meegenomen 
(Ingrid wil gewoon niet op de foto hoor.....)s'avonds weer terug bij het mooie station op Gare du Nord, was er nog wat tijd over......
Dus lekker neergestreken op een Parijs terras.
Ohhh, wat was het warm........maar wat hebben we GENOTEN!!!


Vannacht om 00.00 uur waren we weer thuis!

Quiltgroetjes, Wendy en Ingrid

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk blogje, ik geniet nog even na van zaterdag. Hopelijk doen jullie dat ook en van jullie leuke uitje naar Parijs! Knuffel van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie genoten. Tja Parijs daar ligt toch wel mijn hart. Ingrid nog bedankt voor het lekkers. We hebben het reuze naar ons zin gehad bij jullie. Ben wel benieuwd naar wat jullie allemaal gezien hebben en die laatste foto.....echte soulmaadjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, was dat even een weekend......;)
  Leuk,hoor en Ingrid nog van harte!!!!
  Groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha lieve meiden, zo te lezen en te zien was het erg leuk en vermoeiend dagje maar........... ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie inspiratie!
  Lieve groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk uitstapje, maar jullie zullen wel doodmoe zijn geweest, maar ben wel benieuwd wat jullie hebben ingeslagen of wat er nu uit jullie creatieve kokers komt! Groetjes
  Lida
  P.S. Gezellige foto's van de meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was 'bere' gezellig zaterdag en de applecake van Ingrid was heerlijk! Nog van harte gefeliciteerd en zo lief dat je ondanks alle drukte nog de moeite hebt genomen om cake te bakken Ingrid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een weekend voor jullie zeg en wat zijn wij allemaal nieuwsgierig wat hebben jullie aan ideeen nieuwtjes leuks gezien daar in parijs?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ben ik een kluns druk ik al oop publiceren! Natuurlijk heel erg bedankt voor je lieve aandacht en ik zal hem afmaken! Jullie hebben het echt leuk voor elkaar en geniet er maar lekker van. Hihi leuke quilt zeg! En gezellige meiden daar op die fotos. Groet carina

  BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....