ee

Volgers

maandag 30 september 2013

Zaterdag 19 oktober as. BORDUURDAG 2013
Borduren, dat kan toch iedereen! En toch zijn er tips en trucs om je borduurwerk mooier en netter te krijgen zonder veel meer inspanning. Als je meer wilt weten over welke naalden geschikt zijn; hoe de vleug van je draad werkt; moet het gespannen enz. dan is dit je kans om er meer over te leren.

Tammy van der Stelt geeft 's morgens een lezing (met veel kijk- en voelwerk om maar zo veel mogelijk informatie te kunnen delen). We zullen met elkaar genieten van een uitgebreide lunch en 's middags gaan we een biscornu borduren.

De dag is all-inclusive. Voor € 47,50 krijg je veel informatie, koffie/thee met iets lekkers, een heerlijke lunch en  's middags ga je met een werkstuk naar huis. We hebben ruimte voor 20 dames; dus geef je snel op want vol=vol.

Wil je meedoen? Stuur dan even een mailtje naar  info@dequilthoeve.nl , dan krijg je van ons de betalingsgevens, wanneer we je betaling ontvangen hebben, staat je deelname helemaal vast. Zou je verhindert zijn, dan wordt het geld teruggestort.

Hopelijk tot Zaterdag 19 oktober, we maken er een Bijzondere Borduur Dag van!

Groetjes, Ingrid

3 opmerkingen:

 1. Onwijs gaaf Ingrid. Ik heb me gelijk oogegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dagje lijkt me dit! Ik kan helaas niet inschrijven, vanwege de komende familie-uitbreiding, die niet te plannen valt, maar heel binnenkort kom ik even langs, en daar verheug ik me nu al op!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo gezellig, wie wil dat nu niet. Ik kom je die dag lekker helpen in de winkel. Ik heb er zin in, tot dan! Groetjes Janine

  BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....