ee

Volgers

maandag 9 januari 2017

Super dagen.

Goedemorgen allemaal,

Ondanks dat de weersvoorspelling niet zo best waren, hebben wij goed bezochte open-dagen gehad.
Het was erg gezellig met allemaal dames die weer zin hebben om in het nieuwe seizoen, allerlei leuke dingen te gaan doen. Persoonlijk vind ik dat we weer een leuk aanbod hebben wat workshops en cursussen betreft.
In de rechter zijbalk van dit blog staan alle nieuwe lessen, mocht er iets voor u tussen zitten, stuur dan even een email naar janinealers@gmail.com dan geef ik u de rest van de nodige informatie.

We hebben dit keer ook een prachtige bloemstuk er tussen staan van Samantha, niet alleen het bloemstuk wordt gemaakt, maar ook de broderie harten maakt u tijdens de les.

En wat dachten jullie van een Mystery?
Er staat een klein beetje informatie in de rechterzijbalk van dit blog, 
maar ik verklap niet te veel.
anders is het Mystery meer


Ik zou dus zeggen, kijk of er wat voor u tussen zit en 
geef u op voor een gezellige dag bij De Quilthoeve

En je hebt wel eens van die momenten dat je helemaal in een deuk ligt, dat de tranen over je wangen rollen! nou wij hadden afgelopen zaterdag zo'n moment, Yvonne vraagt aan mij of ik een foto wil maken van haar quilt, natuurlijk doe ik dat voor haar. Zo gezegd zo gedaan, we zien het resultaat...... hahahahahah zie je alleen van die gekke voeten er onder uit steken. Dus ik zeg voor de gein, we moeten even zo'n lange Maileg pop erboven uit laten steken, dat maakt het plaatje wel compleet...

Dus Yvonne opnieuw achter de quilt, en dit keer met assistentie van Carina, die de pop vast hield, lachen, gieren, brullen was dat. en zeg nou zelf, is dit komisch of niet.......?


Veel liefs......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....