ee

Volgers

vrijdag 11 maart 2011

Het eerste bericht.....

Het eerste bericht op ons nieuwe blog. Vanaf nu blog ik vrolijk verder op het Quilthoeve blog.
Even anders, even wennen......niet meer alleen vanuit mijzelf schrijven, maar vanaf nu af aan uit ONS!

Toch hoop ik dat veel trouwe lezers/blogvriendinnen ook in deze nieuwe formule mee zullen blijven lezen. Veel verandert er uiteindelijk niet. Ik schrijf nog steeds over mijn grote passie het quilten en decoreren. Maar nu niet meer vanuit huis, maar vanuit de Quilthoeve.
En omdat ik zo'n gelukkig mens ben dat ik Ingrid tegenkwam, die dezelfde passie deelt, doen we het vanaf nu samen. Een groot avontuur wat we samen zijn aangegaan en wat tot nu toe nog steeds een geweldig feest is!

Heb ik jullie trouwens al verteld hoe onze samenwerking tot stand is gekomen?
Mijn trouwe lezers weten nog wel dat ik me suf heb zitten breien aan katoenen handdoekjes.....en dat ik die dan verkocht in mijn eigen webwinkeltje. Nou....een van die klanten die zo'n handdoekje bij mij kocht was Ingrid! Groot was de verbazing dat we eigelijk bijna bij elkaar om de hoek bleken te wonen.......dus ging ik het handdoekje zelf brengen......toen was de verbazing nog groter......we hadden precies dezelfde smaak! Maar het was nog niet klaar.....nog vele raakvlakken volgde......en zelfs onze dochters heten hetzelfde!! Nou, uit zoveel "toevalligheden" is deze wens ontstaan om onze passie voor quilten en decoreren samen te gaan delen. En deze passie willen we vanaf nu heel graag ook met jullie delen, door jullie welkom te heten op onze Quilthoeve.
En als je vanaf 12 mei ook echt langskomt, dan staat de koffie natuurlijk klaar!

Vanaf nu gaan we onze passie al met je delen via dit blog en houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.
De webwinkel staat ook al beperkt open, hier kun je je al opgeven voor de nieuwsbrief en voor de Block of the Month projecten die al snel gaan starten. (in de nieuwsbrief binnenkort meer hierover).
Uiteraard vinden wij het heel leuk om te zien wie er mee leest, dus meld je ook hiernaast even aan als volger.

Nou een lang eerste verhaal........groetjes Wendy en Ingrid