ee

Volgers

zaterdag 29 oktober 2011

Roddels.....

We willen graag iets met jullie delen......er moet ons iets van het hart.

We zijn nu een half jaar open! En tjonge, wat is het nog steeds iedere dag een feest!
Je onderdompelen in de mooiste stoffen, leuke boeken en tijdschriften....en dan hebben we het nog niet over alle inspiratie die we dagelijks krijgen van onze klanten. De  mooiste quilts zijn hier al langs geweest. Ook is het een feest om dagelijks zoveel aardige  mensen over de vloer te hebben. Fijn dat er nog zoveel lieve mensen op deze wereld rondlopen, dat is ook wat wij voor ogen hadden toen we begonnen aan onze winkel: onze hobby delen met andere mensen, een hobby waardoor je je  even kunt terugtrekken uit de soms zo harde maatschappij. Samen zo'n hobby delen is heerlijk.

Maar......soms tussen al die lieve klanten door, verschijnt er ineens iemand met vervelende verhalen. Verhalen over gewaardeerde collega's, verhalen over gewaardeerde klanten. En verhalen over wat er "daar en daar" over ons wordt verteld! En wat er dan wordt verteld......je haren gaan er soms van overeind staan.....waar halen mensen het vandaan! Het is stoer om te zeggen " ze kunnen beter van je praten dan van je eten" of "het ene oor in en het andere oor uit"! Was het maar zo makkelijk.......
Als je met zoveel passie als wij,  met je hobby en met je winkel bezig bent, betekent dat automatisch dat je een mens bent met gevoel, en dat deze "verhalen" of ze nu over ons, over klanten, of over collega's gaan......ons pijn doen! Wij begrijpen dat dit niet te stoppen is, dat sommige mensen helaas zo in elkaar steken. Maar wij willen wel kijken hoe wij onze bijdrage kunnen leveren aan een liefdevolle (quilt-) wereld.

Daarom roepen wij De Quilthoeve bij deze uit tot :
Roddel-vrije-zone!

We hopen dat we nu weer verder kunnen gaan met onze gezamelijke fijne hobby van het quilten en borduren. Hobby's die rust, ontspanning en blijheid moeten brengen en geen verdriet.

Wij wensen jullie allemaal een liefdevol weekend toe.
Ingrid en Wendy

Pakketje van de week....

Het is weer zaterdag....dus weer een nieuw pakketje van de week...

Deze week Scandinavian Christmas van Lynette Anderson in taupe-kleur

Tot volgende week vrijdag van 14,95 voor 11,50
6 x Fat 8 lapjes
Om te bestellen....klik HIER