ee

Volgers

dinsdag 5 april 2016

Sjouwen sjouwen en nog meer sjouwen.

Allereerst wil ik nog even zeggen, vergeten jullie niet dat wij morgen woensdag 6 april voor het eerst open zullen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. En wij beginnen die feestelijk met een Bee, deze begint om 10:15 tot 12:30 uur. iedereen mag zijn of haar werkstuk meenemen en daar gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee aan gaan werken. Het is altijd leuk om met andere mensen te praten en inspiratie op te doen. dus ik zeg kom gezellig langs, neem gezellig iemand mee, en we maken er een hele gezellige ochtend van. kosten zijn € 3,50 p.p. incl. koffie, thee en iets lekkers.


Afgelopen zaterdag tegen het einde van de dag, kregen wij nog even het idee om de winkel om te gooien. Ingrid had een heel schattig kastje gezien en gekocht, maar waar het moest staan, was nog even een raadsel. Na een hoop brainstormen, en een logistiek plan, zijn we aan het schuiven gegaan.
6 kasten verplaatsen voor alleen dit schattige kleine kastje, maar ik moet eerlijk toegeven, het staat erg leuk.En wat ook heel erg leuk is, is dat er een flinke uitbreiding gaat komen in ons Aurifill assortiment.
We wilden niet de moderne kasten die er oorspronkelijk bij horen, dus hebben wij een alternatief.
Wat dachten jullie hiervan:De ladenkastjes waar nu nog lapjes in zitten, gaan leeg.
en in 1 kastje gaan alle laatjes vol met Aurifill mako 50 kleine klos (applicatiegaren) 
en in het andere kastje zullen de blaadjes gevuld worden met Aurifill mako 40 kleine klos (patchgaren of machinegaren) en het kastje met de vier laatjes, 
zitten dan alle kleurtjes Borduurgaren van Aurifill.

Wat kan een mens toch gelukkig worden van het uitzoeken van garen......#gewoonblij#

En dan.....De zomerfair zit er weer aan te komen, namelijk 2 juli a.s. 
van 10:00 tot 16:00 uur. Schrijf het vast in de agenda.


En dan als laatste, er zijn in de afgelopen week ook nog een paar heerlijke stofjes binnen gekomen.Kortom, er was weer veel te vertellen en ik hoop dat jullie weer met plezier mee hebben gekeken.
Wij wensen jullie allemaal weer een fijne dag toe.