ee

Volgers

woensdag 25 mei 2016

Ik heb weer iets leuks meegemaakt.

Allereerst wil ik graag iedereen bedanken voor alle lieve en leuke reacties die we hebben mogen ontvangen naar aanleiding van ons TV debuut bij "Geer en Goor zoeken een hobby".

Het is een geweldige ervaring geweest, die we niet snel zullen vergeten.

Zoals een aantal van jullie al waarschijnlijk hebben kunnen lezen, is de dame (Hannie) uit de aflevering van Geer en Goor, voorlopig niet instaat om bij ons in de winkel te komen, ze heeft 2 wervels gebroken. Nu heb ik via FB een leuke tip gekregen om allemaal lieve kaartjes te sturen naar Hannie, zodat ze er toch een beetje bij is. misschien met een leuk lapje erbij?

Wij willen graag aan jullie vragen om hieraan mee te doen.
Als jullie dat leuk vinden mag je het kaartje sturen naar: 

De Quilthoeve
Kruisweg 21
2671 JX  Naaldwijk
TAV HANNIE

Dan gaan wij ervoor zorgen dat de kaartjes bij haar terecht komen.
Mijn oproepje op FB is al goed gelezen, iedere dag komt er weer iets bij,
ik wil alvast diegene bedanken die een kaartje hebben gestuurd.En dan afgelopen weekend, ben ik (Janine) samen met mn mannetje richting 
Duitsland geweest! Lekker kuren, en veel gewandeld, lekker gegeten, 
(even niet aan de lijn gedacht)


En dan wil je gaan wandelen, raak je de weg kwijt! waar moeten we heen?
Toch maar even de navigatie aangezet, en opgezocht waar we naar toe moesten lopen.


Ja hoor gevonden, al kletsend gingen we toch weer de verkeerde kant uit, dus kreeg ik natuurlijk het verwijt dat ik niet op zit te letten, mannen zijn daar natuurlijk veel en veel beter in.......

Maar heel stiekempjes was ik wel heel erg blij, want we zijn zoiets leuks tegen gekomen, dat had ik allemaal misgelopen als we in een keer goed waren gewandeld, kijk nu eens even....Dat wil je toch niet missen.

 

 

Komt gewoon zomaar op m'n pad! Hoe leuk is het om daar even iets te gaan drinken!
Kortom we hebben het heerlijk gehad.

Verder zijn we in volle gang voor de Zomerfair van 2 juli a.s. Ik ga nog niet te veel verklappen, maar het is zeker weer de moeite om te komen kijken.


Oh ja, en ik vergeet het bijna, maar er wordt alweer hard gewerkt aan m'n nieuwe patroon, de quilt is klaar, nu nog quilten! dat vind ik wel een dingetje hoor, wat duurt dat lang.....Ik die altijd alles op de longarm heb gequilt. Maar gewoon volhouden, dan komt het goed,....zeggen ze!


Dit was het weer voor vandaag, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. en ik hoop natuurlijk op nog een aantal kaartjes voor onze lieve Hannie.

Veel liefs