ee

Volgers

maandag 2 januari 2017

A Tribute to Linda Koenig

Allereerst wens ik iedereen een goed en gezond 2017 toe en dat we er met elkaar maar een heel mooi kleurrijk en creatief jaar van mogen maken.

Ik ben druk met de voorbereidingen voor het lesprogramma wat wij aanstaande 6 en 7 januari bekend zullen gaan maken tijdens onze OPEN-DAGEN, wij zijn open van 10:00 tot 16:00 uur en iedereen is welkom, er zullen een aantal lesgevende aanwezig zijn om jullie te vertellen wat ze allemaal in petto hebben. Er zitten weer hele leuke projecten bij, dus als het even kan, kom langs en geniet mee.

En dat niet alleen maar tijdens onze OPEN-DAGEN hebben wij ook 
3 FQ's voor 15,00 (voorgesneden) 
4 F8's voor 10,00 (voorgesneden) 
ook ontvangt u 10% korting op stof van de rol.

Ook wil ik even doorgeven dat vandaag uw laatste kans is om in te schrijven voor Het project van Linda Koenig, hieronder leg ik nog even in het kort uit wat de bedoeling is, en mocht u mee willen doen, dan kunt u een email sturen naar janinealers@gmail.com en dan krijgt u de rest van de informatie.Vandaag de laatste dag om in te schrijven voor het Linda Koenig Project.

Een talentvolle vrouw, ze maakte prachtige quilts, onlangs kwam er nog een boek van Linda uit “ Ratsburg Road Quilts”
Afgelopen maand las ik het bericht dat Linda is overleden, dat zal een groot gemis zijn in de quiltwereld. Ik heb dit boek heel vaak doorgebladerd en gelezen, en zag daar een hele inspirerende quilt in. Namelijk een quilt vol herinneringen en wijze lessen! Je kunt natuurlijk allerlei herinneringen hierin verwerken.
· *Kleinkinderen
· *Wijze lessen
· *Huisdieren
· *Opa’s en oma’s
· *Vader’s en moeder’s
· *Sport
· *Aantal verhuizingen
· *Leeftijden
· *Namen
· *Vriendinnen
· *Ruilen en/of uitwisselen met quilters
· *Enz. Enz.
8 vriendinnen hebben de quilt gemaakt met elkaar, waaronder Linda zelf. Inmiddels is Linda de 3e vriendin die nu is overleden, en hoe bijzonder is het dan, dat haar vriendinnen nog een prachtig aandenken hebben aan hun leuke tijd. Ik zou graag iets met deze quilt willen doen, want ik vind het niet alleen een mooi eerbetoon aan Linda, maar het is ook een waanzinnige manier om je eigen wijze lessen en herinneringen vast te leggen in een quilt. ( Ik heb dit niet zelf ontworpen, het is een ontwerp van Linda Koenig)
Gebruik uw eigen scraps, of bestel bij ons een klein pakketje per maand. U krijgt niet alleen de lapjes voor 4 zandlopertje en 4 effen blokjes, maar ook 2 quotes per maand. En uiteraard het patroontje van het zandlopertje en het vierkante blok.
De pakketjes zullen in kleur zijn zoals het origineel van Linda Koenig.
Als u iedere week 1 zandlopertje maakt en een wijze les of leuke quote schrijft of stitch’t dan heeft u na een jaar van 52 weken deze prachtige top bij elkaar gespaard.
Wij gaan hieraan beginnen in januari 2017! Mocht het zo zijn dat u graag een pakketje zou willen ontvangen, dan kan dat. De pakketjes zijn € 12,50 incl. verzenden. Per maand
En u kunt ook het boek van Linda aanschaffen voor € 33,65 incl. verzenden.
Vind u het leuk om mee te doen, dan bent u ook van harte welkom op de Gratis Memory-Club Iedere 4e woensdagochtend van de maand. Van 10:00 tot 12:30. Wij zullen dan met elkaar de blokjes gaan maken. Geef u op en ontvang van ons een patroontje voor het zandlopertje. Mocht u deze blokjes gaan maken van eigen scraps, geen probleem, dan bent u alleen eenmalig € 5,00 aan kosten kwijt van het patroontje incl. verzenden.
Meedoen? Dat kan, stuur dan even een email naar MIJ of stuur een PB

Wij zien jullie graag tijdens de OPEN DAGEN