ee

Volgers

donderdag 16 juni 2016

Even tussendoor....

Hallo daar ben ik weer.

Soms is iets in mijn hoofd al klaar, maar dan bedenk je jezelf ineens, dat het ook nog wel echt moet gaan gebeuren. Ik had dus bedacht dat ik heel graag nog een aantal patroontjes wilde maken......

En dus ben ik vandaag uit m'n werk, direct achter mijn appeltje gaan zitten, om drie patronen te gaan maken, en een vierde moet nog gebeuren, maar voor nu heb ik even vierkanten oogjes.

Zoals jullie weten vind ik het leuk om van alles te maken, en zo had ik al een poosje geleden deze kussens gemaakt. en ja hoor, na vele vragen is het er nu toch van gekomen. kijk maar snel even mee.

 

Dit speldenkussen was natuurlijk een feestje om te maken, bij het patroon wat jullie kunnen bestellen zit ook een stukje rasterquick, als ondergrond waar de Log-cabin op gemaakt kan gaan worden.
Het patroon staat vanaf nu HIER in de webwinkel.

*********************

En dan het volgende patroontje is van dit leuke kussen.Een log-caban Variant, maar ook heel leuk om te maken! en dan hebben we het nog niet over de schattige kleurtjes die in het kussen zijn verwerkt. Dit tussenpatroon kunt u HIER bestellen.

***********************

En voor nu even de laatste. Dit kussen is heel erg lief om te zien, her en der heb ik een kantje verwerkt, en ook qua kleur vind ik hem super. Dit is tevens ook een hele makkelijke manier voor iemand die net begint met patchen.Dit kussen patroon kunt u HIER in de webwinkel bestellen.

Oh sorry, ik vergeet nog wat....
Gister hadden wij natuurlijk weer een kussen-club en het was heel erg gezellig.
Ik heb nog nooit les gegeven met een Doven-Tolk erbij, dat was een bijzondere ervaring, en het is helemaal goed gegaan.En daar is natuurlijk ook weer een Kussen-club patroon uit gekomen.Dit patroon is natuurlijk ook te bestellen HIER in onze webwinkel.

Nou dit waren weer heel wat kussens, ik ga lekker even met de beentjes omhoog.
Ik wens iedereen een hele fijne avond.

Veel liefs.