ee

Volgers

donderdag 2 juni 2016

Ik ben er helemaal weg van...

Een week of 2 geleden had ik contact met Betty Prins, om te vertellen dat ik weer bezig ben met het lesprogramma van komend najaar, en vroeg aan haar of ze het leuk zou vinden om weer een workshop bij ons te komen geven. Vandaag kwam Betty gezellig bij ons in de winkel en hebben we het één en ander doorgenomen. En nu mag ik aan jullie vertellen dat zij bij ons ook een workshop gaat geven van haar (in de maak) prachtige Double Wedding Ring quilt! Ik vind het een feestje om naar te mogen kijken, en er zitten een paar hele handige foefjes in, die zij jullie uiteraard gaat leren. En niet alleen deze kennis brengt ze over, maar ook kunnen jullie zien wat een prachtig kleur gebruik Betty heeft. Wat heeft Betty er over te zeggen:

Het patroon van de Double Weddingring quilt is al heel oud en door velen, op allerlei manieren, uitgevoerd!
Mijn Weddingring is een scappy quilt geworden, met heel veel verschillende kleuren en stofjes. 
Tijdens de Workshop krijg je een Nederlandstalig patroon en malletjes, zodat je gelijk aan de slag kan. Je kiest zelf je kleuren en bepaald hoe rustig of kleurrijk je Weddingring wordt.
Deze les is een dag workshop van 10:00 tot 16:00 uur.
Kosten € 47,50 excl. lunch, incl. koffie, thee en iets lekkers erbij (eigen lunch meenemen)
Datum 7 oktober 2016
Heeft u zin om mee te doen met deze leuke kleurrijke en leerzame workshop, geef u dan nu op door een mailtje te sturen aan MIJ, en u krijgt van mij een bevestiging.

Ik hoop dat jullie er zin in hebben!

Fijne avond.