ee

Volgers

woensdag 18 januari 2012

Hand Quilten

"Kunt u mij even vertellen hoe ik de quilt dan door moet rijgen???"

Ja, deze vraag krijgen we toch regelmatig gesteld in de winkel. Logisch hoor.....want quilten ziet er immers ook uit als simpel door rijgen! Maar helaas, zo is het dus niet......

Als je echt goed wilt leren handquilten, is het belangrijk om daar eenmalig een goede cursus voor te volgen. Een investering van geld en tijd, waar je je hele leven plezier van hebt.
Ik heb zelf, 12 jaar geleden alweer, van Nanny de fijne kneepjes van het handquilten geleerd, en ben daar nog iedere dag blij mee!

Nanny geeft bij ons op 9 februari en 23 februari de cursus Hand Quilten. Dus wil jij het nu ook voor eens en voor altijd goed onder de knie krijgen? Schrijf je dan nog in, er zijn nog enkele plekjes vrij.
Naast de gedegen les die je van Nanny krijgt zullen wij uiteraard weer voor een heerlijk lunch zorgen (inclusief) zodat je ook echt een dagje helemaal uit bent.

Hieronder de cursus beschrijving, wil je meedoen? Mail dan direct naar Nanny: ndehaas@hotmail.nl


2-daagse workshop Hand Quilten, door Nanny de Haas
Tijdens deze 2-daagse workshop leert u een klein, maar intensief bewerkt quiltje maken. U leert de quiltsteek op 3 verschillende manieren maken: de stabstitch, de singlestitch en de rockingstitch. Naast meerdere manieren van aan/afhechten leert u ook verschillende technieken om patronen op stof over te brengen, o.a. needlemarking. Tenslotte leert u  het quiltje verder af te werken. Er is ruimschoots tijd voor alle vragen. Voor alle niveaus.
Donderdag 9/2 en 23/2. 10.15-15.45 uur. Kosten: 100,- incl.lunch


Groetjes, Wendy

P.s. Hoewel de rollen heel snel slinken....gaat de uitverkoop nog steeds door.....nog 6 dagen!