ee

Volgers

dinsdag 25 september 2012

Korting op Dress Red Day....

Op 29 september is het weer Dress Red Day. 

De dag om iets roods te dragen, en zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Doe je mee?

Waarom Dress Red Day?


Wat weinig mensen weten is dat hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één zijn bij vrouwen. 

Op Dress Red Day wil de Hartstichting hier extra aandacht voor vragen. 

Door heel Nederland rood te kleuren. 
Wij willen graag ook aandacht besteden aan deze actie. 
Uiteraard zijn we zaterdag in het rood....

En daarom ook....... op zaterdag 29 september 
10% korting op alle RODE lapjes!

Deze zaterdag is teven je laatste kans om alle lapjes voor de "oude" prijs met het 19% btw tarief te kopen.....helaas moeten wij per 1 oktober ook over naar de 21% btw. Jammer maar het is niet anders.

Quiltgroetjes, Ingrid en Wendy


4 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat jullie er aan mee doen! Na mijn ervaring van eind april op mijn 48ste weet ik als geen ander hoe belangrijk onderzoek is. Bij vrouwen manifesteren zich de symptomen zich heel anders dan bij mannen, bij mij dachten ze dat het hyperventilatie was en ook op het hartfilmpje niets te zien, ambulance weer vertrokken en daarna nog even langs de huisarts. Zij was gelukkig zo allert om mijj door te sturen om bloed af te laten nemen. Smiddags werd ik gebeld dat het helemaal niet goed was en dat ik wel degelijk een vernauwing, zuurstof gebrek had en had gehad dat zien ze aan het enzym dat dan vrij komt in je bloed. Enfin twee stents rijker en gedotterd ben ik al weer een heel eind op de goede weg. Pfff wat een verhaal voor jullie blog maar goed het kan ons allemaal gebeuren. Dus meiden goed initatief en wees allert laat bloed afnemen bij twijfel en laat je niet afschepen met ehhh... Overgang en hyperventilatie! Heel veel liefs en groeten carina ps ik liep drie keer in de week hard ben niet echt te zwaar eet gewoon leef gewoon....ik ben ook in het rood en blij dat ik er nog ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik neem iets roods mee en zal dat aan doen als ik in Belgiëop quiltweekend ben.
    Overigens heel hartelijk dank voor het snelle versturen van het pakketje afgelopen weekend. Ruim op tijd om mee te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wij vinden het altijd leuk om van je te horen.....